Iphone 4S

Am fost in oras in seara asta, sa instalez un iPhone 4, iar intre timp prindeam franturi pe internet despre noul telefon. Si ziceam ca uite, eu instalez acum un telefon deja expirat. 🙂

Vestea ca e un 4S, la fel cum a fost si 3S-ul (bine, dar la asta  nu se astepta nimeni) probabil ca pe multi i-a timorat. Pe mine ma bucura, iar citind distractiile de pe net, vad ca vom deveni si mai autisti si mai singuri ingropati in telefoane. Acum putem vorbi cu telefonul in engleza, iar telefonul sa faca chestii (astept cartofii prajiti totusi). O da, asta e urmatorul pas pentru iRobot. Nu mai avem nevoie de secretare ca ii spunem telefonului sa stabileasca intalniri si sa le puna in agenda. Si nici nu mai trebuie sa ne deplasam la intalniri pentru ca avem facetime.

Anyway, dual core procesor, dual core video… daca astea nu fac telefonul de doua ori mai rapid decat iphone4, atunci degeaba.

Si inca o nota. Pretul telefonului de pe siteul apple este in dolari, pentru un contract de 2 ani cu una din companiile de telefonie mentionate acolo. Drept urmare sa nu ne miram cand vom vedea preturi mari in magazine.

Si daca va intrebati totusi cat de dezvoltata e Romania, va zic eu: nu este. Suntem mai mult decat la coada vacii. Adevarul e ca daca ii aveam pe bulgari in fata noastra atunci umilinta ar fi fost totala. Ca ungurii sunt de doua ori mai dezvoltati decat noi si au tupeul sa refuze finantarea FMI, asta e o alta poveste, dar de asta primesc ungurii iPhone 4S in valul doi.

iphone5apple2011liveblogkeynote1599

Poza via

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: