iPhone 6 in Romania, de la ZERO LEI la Vodafone (P)

iPhone 6 in Romania, de la ZERO LEI la Vodafone (P)

Aseara s-a lansat oficial in Romania noul iPhone6. Stiu ca il aveti deja, dar nu il aveti oficial. Sa va explic ce inseamna sa nu-l aveti oficial. Inseamna ca nu aveti service la acest telefon. Telefonul oficial, lansat de Vodafone aseara in Romania, nu numai ca vine de la 0 lei, prin programul Buyback 4G, dar poate avea parte si de garantie.

Si au fost oameni, independenti, care au vrut sa fie primii care si-l cumpara. De data asta n-a mai fost Razvan primul client, a fost o fata.

10478939_10152882454296204_2466838230458960785_n

De altfel aseara, in Centrul Vechi, a mai fost o premiera. S-a deschis un magazin Vodafone in Centrul Vechi. Este pe Lipscani, fix la colt, acolo unde era Gregory’s inainte. Si mai are un lucru in plus. Nu e numai magazin. Are si un spatiu de relaxare, gen lounge bar.

Magazinul Vodafone de pe Lipscani are program de dimineata pana la ora 23. Iar dupa aceea, printr-un tunel de sticla, ramane accesibil barul de la etajul 1. Cum ar veni, ai un bar intr-un magazin Vodafone.

Si daca ma uit ca la ora 2 noaptea cand am plecat acasa, inca erau clienti interesati de telefoane si oferte in magazinul Vodafone din Centrul Vechi, cred ca a fost chiar bine ales.

Dar Bucurestiul nu a fost singurul care a lansat aseara iPhone 6. Lansari au avut loc si la Cluj, Timisoara, Iasi si Brasov. Iar Vodafone se lauda ca are in stoc suficiente terminale pentru orice fel de cerere, undeva la zeci de mii de terminale.

Merita iPhone6?

Multi dintre voi aveti intrebarea daca merita iPhone6.  Ca sa va raspund l-as compara cu iPhone 4S de acasa si iPhone 5 de l-am avut eu pana in august. Da, este dublu ca performanta. Probabil nu v-ati cumpara un iPhone 6 plus, pentru ca nu aveti buzunarele croite deja pentru asa ceva, dar un iPhone 6 se muleaza cum trebuie in buzunar. Are senzorul de imagine imbunatatit, iar asta o spun eu in cunostinta de cauza, pentru ca eu stiu cum fac poze si ce fel de poze ies sau nu. Sper sa tina bateria suficient de mult. Iar ecranul si aplicatiile se misca mai mult decat decent, daca nu chiar instant.

Acuma, daca ai un telefon vechi, te poti duce la Vodafone sa vezi la ce pret poti lua iPhone 6 prin programul Buyback 4G. Nu am auzit de mult de programe de buyback la telefoane mobile, asa incat ideea asta de a duce telefonul vechi inapoi si sa iti iei unul nou, te scapa de grija ca trebuie sa vinzi telefonul si cine stie cati bani iei pe el.

Exista si oferte la abonamente, le gasiti pe vodafone.ro. Si am  facut un calcul aseara. La un abonament pe 2 ani, platesti cam cat e acum un iPhone nou la liber. Deci avantajul abonamentului e ca si cum ai plati telefonul in rate.  Adica voi alegeti: va luati un iPhone 6 la liber sau faceti abonament si platiti suma asta in doi ani de zile. Iar dupa doi ani de zile va schimbati telefonul daca vreti.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply