iPod

Pentru ca Apple a vandut 100 de milioane de iPod-uri, si pentru ca voi asta ati spus ca nu va face sa va simtiti singuri.

Uite de ce:

0390005

Sau … esti in autobuz ai castile in urechi, te intreaba cineva ceva, nu-l auzi.
Sau … vezi o gagica misto … vrei sa o agatzi, nu se poate ca are ipodu in urechi.

Unde avem noi socializare aici?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “iPod

 1. oricum ideea e daca se refera la podul de la Calimanesti, podul Grant sau la ipod :)) oricum faza e tare 🙂

 2. 1: Eu nu-mi pun ambele casti in urechi decat daca stau pe ultimu scaun in spate… sau intr-un loc unde sigur n-o sa ma intrebe cineva de sanatate. De cele mai multe ori insa tin numai o casca:)

  2: Daca vreau sa fiu agatata sunt atenta la tipu respectiv pt ca imi place (sau dau muzica mai tare = nu imi place)

  3: N-am iPod

 3. pentru ca am fost printre comentatori, comentez si aici 🙂
  so, intr-adevar, depinde de volumul ipod-ului. Eu il tin intr-adevar la un volum suficient cat sa aud daca/ce se intampla in jurul meu. Deci, nu singuratate, da socializare. Iar daca ea are ipodul dat tare, poti sa te duci la ea si sa-i comentezi ceva de melodia pe care o asculta 🙂 in fine, gasesti o modalitate, daca vrei sa o abordezi, nu?

 4. faptul ca ma lovesc de ei tot timpul … si ca sunt in lumea lor … indiferenti si indolenti la ce se intampla in jur … absolut orice.

 5. N-am ipod, da’ tot nu-nteleg nimic. Sa dau mai tare si dream on. Apropo pitice, esti un pic obsedat de socializare sau mi se pare mie ? o_O

Leave a Reply