Jurnalul National, securistii si restul

De cand a aparut scandalul din Jurnalul National legat de Liviu Turcu s-a animat instant presa romaneasca. Televiziunile au avut ce vorbi. Ziarele au avut ce scrie, si lumea ce discuta la cafele. Desi nu prea se pricep ei la chestii din astea si “toti e securisti maica”.

Am surprins azi, in fata Jurnalului, un individ, ce statea pe lespezi, cu laptopul in brate. La sacou Acuma … ala era ori securist, ori jurnalist, ori smecher de vrea sa se dea important, ori vreunul de a fost concediat de la ziarul mai sus amintit. Nu de alta, dar n-avea decat un amarat de Acer, pe care-l tinea in soare si se chinuia sa vada pe el. Partea interesanta e ca butona de zor. Dar n-avea net acolo.

As vrea sa va arat si poza, daca ADI, ar fi bun sa mi-o descarce de pe camera lui ;;)

Pana una alta ne intoarcem la pariuri si la calculat traiectorii ale diverselor obiecte ce ar putea fi aruncate de la geam inspre directia lui. 😉

super late edit: Liviu Turcu e live la OTV … nu o sa mai scriu despre omul asta … regret ca avem probleme cu securistii.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: