JUST IN! 2 abonamente pentru 3 zile la B’estFest

JUST IN! 2 abonamente pentru 3 zile la B’estFest

Pentru ca ati comentat foarte multi la concursul precedent  si n-am putut sa va ofer tuturor premii, am mai facut rost de doua abonamente pentru voi la B’estFest.

Asa incat, prietenii de la Infomusic.ro, impreuna cu mine va dau doua abonamente pentru o singura persoana, pentru cele 3 zile ale festivalului. Si pentru ca mie-mi place electro, asta e parola pentru concurs. De fapt parola o veti gasi voi pe infomusic.ro. Trebuie doar sa cautati in infomusic.ro aceasta poza.

Nu va zic in ce categorie e sau unde o gasiti. Trebuie asadar sa nimeriti mascota electro, sa dati click pe ea, sa gasiti acolo numele unei melodii electro care va place, sa-l copy/paste si sa-mi  spuneti aici in comentarii care este melodia voastra favorita.

Nu e greu, e extraordinar de usor si aveti timp pana miercuri seara sa participati la concurs. Joi si vineri cei doi castigatori se vor duce dupa bilet, iar apoi ne vedem la B’estFest.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.
%d bloggers like this: