Krüger&Matz se lansează în România printr-un videoclip

Krüger&Matz se lansează în România printr-un videoclip

Kruger&Matz e o firma de telefoane din Polonia. Sa nu credeti acum ca Polonia a devenit producator de telefoane mobile. Nu, sunt telefoane produse in China si probabil asamblate in Polonia. Si pentru a promova cat mai bine gama de telefoane LIVE de la Kruger&Matz, acestia au facut un videoclip impreuna cu What’s Up si Moga. E si Moculescu acolo pe post de maimuta.

Sa revenin la telefoane. Procesor de 1.2 ghz, camera foto de 8 megapixeli si 512 sau 1 Giga de RAM. Conenctivitate bineinteles 4G. Dar si DUAL SIM. Ceea ce inseamna ca pe o cartela poti avea date 4G, iar pe cealalta voce. Destul de bine pentru cine isi doreste cele mai bune oferte de la retelele de telefonie mobile. In schimb, pretul e undeva la 200 de euro, ceea ce e acceptabil.
K&M LIVE 2 LTE (2)

Bine, polonezii nu produc numai telefoane mobile. Produc tot soiul de chestii, de la casti, la casetofoane de masina, casetofoane simple si televizoare. Cam incearca sa acopere toata gama de electronice, dat fiind faptul ca aseara am vazut si tablete cu windows 8.1, dar si tablete mici de 7” pe Android.

Cealalta piesa de rezistenta a companiei sunt castile astea, de lemn. Si se aud surprinzator de bine.

Casti K&M model 665 (1)

Daca facem o transformare din zloti in lei, castile ar trebui sa coste vreo 250 de lei. Ah, cu tot cu TVA se duc la 300.

 

Daca nu v-ati dat seama, compania se targeteaza pe nivelul high class, dar totusi la preturi mici. Adica ofera niste produse spectaculoase si foarte elegante la preturi pentru majoritatea populatiei. Ar fi interesant de urmarit ce vor face pe piata din Romania, dar mai ales cum va reactiona concurenta Eboda si Allview. Acestia n-au casti de lemn. Inca.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply