La Gigi cu Florin Calinescu

Am fost aseara la Gigi, sau … taverna la Misto, cum i se zice mai nou. Localul lui Florin Calinescu.

Chestia asta e in fata blocului meu si de un an de zile n-am apucat sa ajung acolo niciodata. Probabil si din cauza programului, se inchide la 12 noaptea, din cauza vecinilor. Vecini pe care ii stiti de aici. Ma rog, localul e frumos, vreo 10 mese pe terasa, restul inauntru. Aer conditionat, incapere mare, culoare placuta, portrete pe pereti.
Sunt 4 plasme de 1 metru in prima incapere si mai e si o incapere mai in spate. Un fel de separeu. Se fumeaza, dar, bineinteles are si locuri de nefumatori.
In 30 de secunde de cand ne-am asezat, a venit un ospatar sa ne intrebe daca avem rezervare. Bineinteles ca ne asezasem peste o alta rezervare (scria mare pe masa), dar am zis ca nu stam mult si oricum terminam de mancat pana apar aia. Ne uitam prin meniu … chestii misto, ciorbe, fripturi, specialitati … vinrui … bere, ca la orice restaurant frumos.
Pana aici toate bune. Mancarea a venit in cat timp fumezi o tigare si bei doua guri de bere. Mancam …. si felul 2, iar la un moment dat … pauza … era deja prea mult. N-am putut termina farfuria. Extraordinar.

Bun acuma satui … stateam de vorba … si … cine vine sa ma bata pe umar, sa ma intrebe daca mi-a placut, daca am fost servit prompt? Chiar Florin Calinescu. Adica OMG! uite singurul patron de bar / restaurant pe care l-am vazut ca vine la un client strain si il intreaba daca a fost multumit de servicii. Mai mult … cum nu era nici un ospatar disponibil ne-a luat el insusi farfuriile de pe masa.

Cat a costat toata distractia? Pai 2 ciorbe, o friptura cu cartofi, o salata, sniţel cu cartofi, 2 beri si 2 pachete de kent 8 = 60 de lei. WTF?!? E mai ieftin daca as fi preparat toata distractia asta acasa. Pe langa nota de plata, a venit si o carte de vizita cu numerele de telefon si pagina de internet a localului. Mai ales si cu harta daca vreau sa o dau prietenilor.

De revenit, obligatoriu cu rezervare.

Cristi Roman … risca-te sa incerci si tu, daca nu esti certat cu PROTV-u 😛

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

One thought on “La Gigi cu Florin Calinescu

Leave a Reply

%d bloggers like this: