La Gigi cu Florin Calinescu

Am fost aseara la Gigi, sau … taverna la Misto, cum i se zice mai nou. Localul lui Florin Calinescu.

Image1876

Chestia asta e in fata blocului meu si de un an de zile n-am apucat sa ajung acolo niciodata. Probabil si din cauza programului, se inchide la 12 noaptea, din cauza vecinilor. Vecini pe care ii stiti de aici. Ma rog, localul e frumos, vreo 10 mese pe terasa, restul inauntru. Aer conditionat, incapere mare, culoare placuta, portrete pe pereti.
Sunt 4 plasme de 1 metru in prima incapere si mai e si o incapere mai in spate. Un fel de separeu. Se fumeaza, dar, bineinteles are si locuri de nefumatori.
In 30 de secunde de cand ne-am asezat, a venit un ospatar sa ne intrebe daca avem rezervare. Bineinteles ca ne asezasem peste o alta rezervare (scria mare pe masa), dar am zis ca nu stam mult si oricum terminam de mancat pana apar aia. Ne uitam prin meniu … chestii misto, ciorbe, fripturi, specialitati … vinrui … bere, ca la orice restaurant frumos.
Pana aici toate bune. Mancarea a venit in cat timp fumezi o tigare si bei doua guri de bere. Mancam …. si felul 2, iar la un moment dat … pauza … era deja prea mult. N-am putut termina farfuria. Extraordinar.

Bun acuma satui … stateam de vorba … si … cine vine sa ma bata pe umar, sa ma intrebe daca mi-a placut, daca am fost servit prompt? Chiar Florin Calinescu. Adica OMG! uite singurul patron de bar / restaurant pe care l-am vazut ca vine la un client strain si il intreaba daca a fost multumit de servicii. Mai mult … cum nu era nici un ospatar disponibil ne-a luat el insusi farfuriile de pe masa.

Cat a costat toata distractia? Pai 2 ciorbe, o friptura cu cartofi, o salata, sniţel cu cartofi, 2 beri si 2 pachete de kent 8 = 60 de lei. WTF?!? E mai ieftin daca as fi preparat toata distractia asta acasa. Pe langa nota de plata, a venit si o carte de vizita cu numerele de telefon si pagina de internet a localului. Mai ales si cu harta daca vreau sa o dau prietenilor.

De revenit, obligatoriu cu rezervare.

Cristi Roman … risca-te sa incerci si tu, daca nu esti certat cu PROTV-u 😛

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply