la GSP TV

Aseara am fost alaturi de mult stimatul Chinezu (e din cauza carliontilor, nu poti sa ii zici simplu Chinezu, tre sa ii zici si ceva de parul ala misto sau de calitati) si cu Make la GSP TV sa vorbim in editia speciala a emisiunii Meciul Zilei despre diverse. Iar cum disera vor fi invitati doi fotbalisti din echipa artistilor, noi le-am facut incalzirea vorbind despre internet si fotbal, fotbal si internet, suporteri si fotbalisti.

De ce noi? Pentru ca in atatea scandaluri de genul cine s-a mai transferat unde, ce fotbalist ce gagica are, cine  ce pierdere a avut si atatea batai intre galeriile suporterilor, dar si atatea injuraturi pe stadioane, mai trebuie din cand in cand sa vina cineva care si sa spuna ca poate ar trebui sa vedem si altfel lucrurile.

Mai ales ce ne asteptam de la Echipa Nationala. Care echipa nationala? Acolo unde toti jucatorii care ajung primesc un Audi sau bere gratis si uita ca trebuie sa mai joace si fotbal?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: