La Mircea Badea

Azi (n.n. ieri ) am fost iar la Mircea Badea in emisiune.

Mircea Badea realizeaza o emisiune de o ora, o ora jumatate la News FM de luni pana joi, uneori si vineri, de la ora 18, dupa emisiunea lui  Someone.

Tocmai ma pregateam sa plec, iar un coleg asculta emisiunea lui Badea. Intamplator am auzit pasaje din blog citite acolo, bineinteles interpretate cu apelative de catre realizator. Eu m-am amuzat, cunoscadnu-ma cu Mircea, stiind ce poate, ce fel de om e, cum vorbeste si cum se comporta. Mircea a zis ca ma suna, am iesit din birou si mi-am pregatit hands free-ul ca sa vorbesc cum trebuie la telefon. N-a sunat.

In schimb colegii m-au intrebat, de ce zice asta boule? De ce vorbeste asa?

Daca un om ma stie pe mine in regula si aude pe un altul ca ma injura, isi pune intrebari prima data. Apoi imi ia apararea si ia decizii.

M-a mai mirat o chestie, nimeni din cei care au sunat in emisiunea lui Badea n-au vorbit despre mine, l-au lasat in prostia lui acolo linistit. Sa isi faca si omul ala damblaua 🙂 Asta imi place 🙂

Poate azi sun si eu … desi … se merita sa-mi consum creditul? Si despre ce sa vorbesc? 🙂

Vlad, tu lasi blogul meu deschis pe calculator dupa ce termini emisiunea ? 😛

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: