La Ploiesti interzisul e facultativ

Cum e vara afara si cad si frumos, centrul orasului Ploiesti se inchide circulatiei publice. Drept urmare, se face o strada la dreapta, pe care mergi spre gara, iar apoi spre Bucuresti. Strada asta a fost sistematizata acum cu sens unic.

Mergeam linistit pe ea, vedeam indicatorul ca este sens unic, tot veneau masini din fata. La un moment dat un politist oprea selectiv masini care intrau pe interzis pe strada. Bineinteles, colectiona carnete. L-am intrebat daca au voie sa intre pe strada. A zis ca nu si ca de aia le opreste. I-am zis ca atunci dau frontal in urmatoarea masina. Si m-am dus pe banda doi peste aia.

N-a iesit nimic, a iesit scandal. Atat. Scandal cu tigani, ca pentru ei e alta lege. Si un sarac politist de la rutiera, in Ploiesti, orasul unde toti se stiu cu toti, e degeaba acolo. Apropo, pustiulica ala care a luat masina la 16 ani si a lovit niste persoane prin centru a patit ceva?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply