La preturile din Frankfurt

Am avut un prieten care a fost in Frankfurt si platea chirie, in centrul orasului, intr-un nu stiu ce bloc turn cu o groaza de facilitati vreo 1000 de euro pe luna. Cam la atat il duceau toate cheltuielile. Daca stau sa ma gandesc si sorumea, in Milano, plateste 1.000 euro pe luna pentru o casa cu etaj, garaj si toate utilitatile.

Dar de ce sa nu avem acelasi lucru si aici. Drept urmare, se da un apartament cu 2 camere pe langa Mall Vitan, in bloc construit nou cu ..  Cca 60mp, parchet, gresie, termopan, etaj 4/6, masina de spalat vase, frigider, masina de spalat, centrala proprie, LCD, telefon, aer conditionat, usa metalica, mobilat complet lux, garaj subteran. 1.150 Euro/luna

Hai ma sa fim seriosi. O data, apartamentele de la noi sunt mult  mai idioate decat alea de afara, la ei sunt mai multi metri patrati, sunt altfel asezate camerele, iar toate utilitatile de le punem noi in apartamente nu sunt diferite.

Acuma nu stiu cum dracu sa cataloghez anuntul ala de mai sus. Bataie de joc sau … pur si simplu hotie? Nu de alta, dar ce dracu sa aibe in plus fata de un apartament normal? Si totusi cum mortzii masii sa dai 4.000 de lei pentru doua camere? DOUA CAMERE … adica cat sa incapa maxim 4 persoane in casa aia fara sa se ciocneasca unul de celalalt. Sau … o camera in care incape un singur pat, deci unde dormi, iar sufrageria unde incap fix 2 fotolii. Mai mult ce?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: