Lansarea Windows 7 in limba romana

La lansarea de la WTC Bucuresti s-au spus vorbe frumoase despre windows 7. Ce e de notat e faptul ca windows 7 a avut peste 100.000 de download-uri din Romania pentru versiunea de test, dar si ca 91% dintre cei care au downloadat au spus ca vor recomanda windows 7 altor prieteni.
As putea enumera acum toate abilitatile windows 7 date de catre producator, dar asta nu va fi de ajuns. Eu zic ca simpla folosire a lui te ajuta sa iti dai seama  in fiecare zi de cate chestii poate face in plus. Ca element de culoare daca un programator obisnuit cu XP si pentru care XP-ul era limita superioara de windows, a trecut pe windows 7 si se simte mai multumit de munca sa, inseama ca e bine.

Totusi eu nu cred ca ma pot obisnui cu windows-ul in limba romana, dar am cunoscut atatia altii care nu pot lucra cu alt sistem de operare care nu este in limba romana. Asta nu poate decat sa ma bucure si sa ma faca sa cred ca se va dezvolta puternic sectorul informatic la noi. Si nu  numai, dar atat timp cat sunt atatia acasa cati vor sti sa foloseasca calculatorul, cineva va trebui sa le ofere ceva.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply