Lansarile Samsung la IFA Berlin 2012

Lansarile Samsung la IFA Berlin 2012

Pentru ca Berlinul nu e decat la doua ore de zbor fata de Bucuresti, dupa ce a lansat la noi Galaxy Note-ul 10.1, la Berlin Samsung a lansat deja Galaxy Note II. Uitandu-te la poza, il confunzi usor cu un Galaxy S III nu? De fapt e chiar o tableta.

Vine cu procesor de 1.6 Ghz si Android 4.1 Jelly Bean. In rest specificatiile produsului inferior, lansat marti in Romania se cam pastreaza. E doar putin mai mare ecranul.

Pe langa asta, Samsung a lansat la IFA Berlin 2012, ATIV PC.

Ce vedeti mai sus nu este o tableta, este un PC. Asa este denumit, personal computer. Si daca te uiti la poze si la desktopul sau laptopul tau, iti dai seama cam cum va evolua tehnologia. Calculatorul este conceput pentru Windows 8 si vine cu un procesor Intel Atom. Sper numai sa fie mai puternic decat tableta de mai sus. Dar la cum stiu eu atomurile, nu ma astept la prea multe. Dar are doar 750 de grame si o baterie care ar tine 13 ore. Detalii.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: