Legea prioritatii pentru taximetristi

Toata lumea zicea ca e o shpaga intre politia rutiera si taximetristi. Pe principiul sa manance si gura lor o paine, taximetristii dau shpaga, politistii inchid ochii, politistii ii scapa pe taximetristi de diverse si evita sa le mai dea amenzi.

Si ca sa o luam ca exemplu, sa mergem in orice statie de taxi si sa vedem doar cati taximetristi din cati sunt prezenti in statie au luminile masinilor corespunzatoare. Va zic eu, maxim 2 din zece.

In alta ordine de idei, se pare ca de cateva zile exista o lege pentru taximetristi care le acorda prioritate de nesimtire intr-un mare fel. In Cluj era sa pocnesc trei taxiuri, unul in fata la Beraria Ursus, unul langa parc si unul prin cartier, toate trei iesisera de pe strazi cu semne mari de cedeaza fara sa acorde prioritate. Si daca ii claxonezi si ii injuri, in Cluj-Napoca se uita la tine cu niste fetze de oameni prosti si ciudati, mirandu-se ce pana mea ai cu ei.

In schimb la Bucuresti daca ii claxonezi, daca ii filmezi si daca ii dai pe statie, te alearga cu bata si iti lovesc masina. Din cand in cand mai moare cate un taximetrist. Sau cate un alt sofer din trafic. Din vina taximetristului.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: