Liberty Parade 2014

Liberty Parade 2014

Gata, a venit vremea pentru inca un Liberty Parade. Petrecerea de la mijlocul verii care face ca toata lumea sa se pregateasca, dar si sa vorbeasca despre ea dupa ce s-a incheiat. Aceeasi plaja, aceeasi locatie, Black Sea Arena din Saturn (sau ma rog, intre Venus si Saturn). Avem bere, avem caldura, va fi bine. Ah si avem mai multi DJ ca de obicei.

16 Dj români vor mixa în cele 4 camioane de la CARAVANA Liberty Parade care pleacă la ora 16:00 din stațiunea Olimp, trec prin Neptun, Jupiter, Cap Autora, Venus și vor ajunge la Black Sea Arena – pe plaja dintre Venus și Saturn, la ora 19.00.

Mainstream dance music: Asher & ScreeN, Marc Rayen, DJ Dark. Shidance.

Tech house și funky house: Ciprian Iordache (Dj care deține label-ul Microtech Records, mixează tech house și burlesque), Gruuvelement’s – Mihai și Wacs (realizatorii unei emisiuni difuzate în fiecare marți noaptea la Vibe FM, au lansat piese la labeluri ca Natural Rhythm, Groove On, Stereo Production) S-Funk (un excelent producător de tech house care are la activ câteva piese la Microtech Records).

Deep house, nu disco, indie dance: Paul Masters (mixează emisiunea Home Clubbing la Vibe FM, adept al stilurilor nu-disco și indie dance), DJ Menthol (rezidenta Vibe FM și Radio Brasov, mixează deep house), Andu (rezident Vibe FM și realizatorul programului Stație de distracție la Radio 21 de luni până vineri, 10:00 – 13:00), Afgo (rezident Tan Tan Beach și Vibe FM, mixează deep house).

Tech house, techno, minimal techno: Ciupy & Mihai Bejenaru (rezidenți Vibe FM din 2011, au la activ piese lansate la Dot One Records, Tulipe Records, Recovery Tech), Christian Green (rezident Vibe FM de la lansarea radioului, a mixat pe scena Liberty Parade câțiva ani la rând, pregătit să încingă atmosfera din camioane), Emi Mateis (debutant Liberty Parade, un DJ și producător apreciat în underground, cu release-uri la Quanticaman Records și Natural Rhythm).

Mii de costume colorate, inspirate din legende și povesti se vor întâlni cu zeci de mii de alte suflete îmbrăcate în pură energie la scena Black Sea Arena. Săgeți de lasere, scuturi de flacări și armate de zeci de mii de wați s-au pregătit pentru o noapte magica în Arena.

Cum ajungi la LIBERTY PARADE: Din Constanța există curse regulate CFR către Gara Neptun și Gara Mangalia sau curse cu microbuzul către Mangalia

Detalii: http://libertyparade.radio21.ro/#section=locatie

Anul acesta, fanii muzicii dance vor avea parte de un show complet ieșit din tipare: scena va fi o butaforie în forma unui coif de gladiator, ce va prinde viață pe ritmurile electrizante ce vor răsuna în difuzoare.

Scena LIBERTY PARADE 2014 va avea 60 de metri lungime, iar în cel mai înalt punct al ei va măsura 17,5 metri, în timp ce pupitrul Djilor de la care se va dezlănțui nebunia va fi amplasat la 5 metri înălțime. Desfășurarea de forțe este una fără precedent: 16 TIR-uri cu echipamente și 2 TIR-uri cu elemente de decor.

  • În noaptea de 26 iulie, generatoarele evenimentului vor trebui să facă față unui consum de un milion de wați pe oră. 200 de metri pătrați de ecrane led vor lumina cerul, alături de 400 de mii wați de efecte luminoase, produse de 330 de surse de lumină (lasere și led-uri).
  • 10 Dj români (Debutantii Just 2 & Luca M, Jasc & Carlos, veteranii Dj Andi, Dj Optick, Cristi Stanciu, Liviu Hodor, Vika Jigulina, Raoul Russu) vor mixa alături de invitatul străin UMEK, pe scena de la Black Sea Arena.

Liberty Parade este un eveniment marca Radio 21, organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia.

Parteneri: Music Channel și Kanal D. Enjoyed with Golden Brau. Refreshed by Pepsi – live for now!

 

Cele mai noi informații despre Liberty Parade 2014, aici:

libertyparade.radio21.ro/

www.facebook.com/libertyparade

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: