LINISTE! E PASTELE !

Am o scuza, lucrez in presa. Asta ar insemna ca evenimentele de peste zi imi afecteaza viata. Si totusi, daca saptamana trecuta la pastele meu ma gandeam ca tocmai ma mut si aveam de carat o groaza de chestii, saptamana asta a intervenit Becali.
Cum sa o spun altfel, am spus-o pe twitter. Acum s-a eliberat Becali. Ce legatura are asta cu pastele? Pai niciuna, dar toata lumea va urmari cum arestatul Becali se va duce la biserica, cum va fi el cuvios si se va spala de pacate. Toata lumea ii va urmai miscarile, pentru ca nu, acum Becali este liber.

Drept urmare unde naiba mai sunt slujbele alea puse la televizor, unde mai sunt faptele bune promovate, unde se mai atrage atentia ca trebuie macar doua zile pe an, de paste si de Craciun, sa ne gandim ca nu trebuie neaparat sa obtinem profit si sa ii dam cuiva sau altcuiva in cap. Sa fim oameni ?

Ca Biserica e cea mai misto firma scutita de impozit asta o stim cu totii. Dar ce a ajuns Biserica acum? Ce se mai intampla in Biserica in afara de spalare de bani si evaziuni fiscale? Se mai intampla ceva religios? Va spun eu, extrem de rar.

Ce facem anul asta de paste? Vom merge doar la bisericile care vor transmite la televizor slujbele, ne vom imbraca provocator, vom fuma si vom bea pe treptele bisericilor, iar daca nu vom agata nimic in biserici in noaptea de inviere, atunci vom fi tristi pentru restul anului. De ce zic asta? Am vazut in seara asta cum biserica din cartier a fost aproape pustie, asta in timp ce anul trecut strada era neincapatoare pentru denia din vinerea mare.

Anul asta Pastele a picat intr-o zi proasta. S-a eliberat Becali, nu mai are loc in program.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply