Lipsea o stampila

Am fost azi sa incerc sa inmatriculez masina. Mi s-a zis sa fiu la 7 dimineata la RAR ca sa imi pun abţibildul pe cartea de identitate. Am ajuns acolo la 7 si 10, eram singur cuc, dupa care a mai aparut un logan. Am vazut ca programul incepe la 8 jumate si am asteptat, pe la vreo 8, dupa ce a rasarit soarele si s-a mai incalzit am intrat in cladirea RAR, unde surpriza, ghiseele erau deschise si lumea functiona corespunzator. Se mai uitau si la Realitatea pe deasupra. In juma de minut am rezolvat toata problema.
Dupa care m-am dus la biroul unic de la politie, unde un nene amabil mi-a vazut documentele si mi-a zis sa ma duc in dreapta la o tanti care face acte auto sa imi completez niste cereri. Am fost, tanti foarte amabila mi-a facut actele si mi-a scris pe o foaie unde trebuie sa ma duc la finante, unde trebuie sa ma duc la Primarie, unde trebuie sa declar, ce trebuie sa platesc, cat trebuie sa platesc si asa mai departe. La finante publice se misca treaba extraordinar de repede, se vede ca au fost aduse calculatoare performante. La Primarie o groaza de aiuriti si de oameni care habar n-au pe ce lume traiesc, lucru care le exaspereaza pe fetele de la ghisee. In schimb in juma de ora eram gata cu toate documentele, acte, taxe si alte nebunii.
M-am intors la biroul unic in ideea de hai sa gata, ajung la ghiseu, dau actele se uita la ele, zice bine … ba nu, nu e bine, lipseste stampila dealerului. Trebuie sa te duci sa iei stampila de la dealer, pentru ca altfel nu se poate.

Am incercat eu sa gasesc o stampila din aia pe la Pitesti nu mi-a iesit, drept urmare m-am intors repede la Baneasa sa iau stampila corespunzatoare.

Iar pentru inmatriculare mai bagam o fisa, maine, sper sa ramana numarul liber 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: