Live Earth – London – Madonna pictures

Oh da, un concert extraordinar, ce nu il veti vedea la televizor niciodata, ce nu il veti vedea pe nici un televizor niciodata asa cum s-a vazut pe net, la calitatea la care s-a vazut pe net. Bineinteles, pentru o calitate buna pe net a fost nevoie de 512 MB ram pe video, si de banda de net sanatoasa. Full Screen, tot respectul pentru filmarile HD realizate de cine a realizat productia, toata stima pentru MSN si calitatea transmisiilor din browser. Asa da … iar, ca sa le raspund celor de mai jos, eu asa vad viitorul online. Daca ei vor profita de asta, e bine, daca vor cere bani, vor fi destui care sa plateasca.

In schimb, in spiritul concertului eu azi n-am folosit aerul conditionat, ei au stins lumina pe Wembley Stadium, eu … voi opri calculatorul la noapte, ei … vor continua sa transmita.

Pana una alta poze de la concertul Madonnei. Mi-a fost jena sa o scot din full screen, sau sa fac screen shots. Era prea frumos si nu puteam sa-mi permit sa pierd prima vizionare.

. . .http://farm2.static.flickr.com/1364/750205148_f75ae4df4f_o.jpg .
Madonna pictures here. Si de ce am eu impresia ca e prima data cand o vad pe Madonna cu chitara la brau?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: