next in home entertainment

Am tot auzit anii trecuti ca rdslink, ca nu stiu cine, ca nu stiu unde, ca nu stiu cum transmit pe internet nu stiu ce concert.
In secunda doi ii injuram de fiecare data pentru ca de obicei se intampla sa mai pice cate ceva.
A aparut YouTube, toata lumea a fost extaziata, inca este si va fi si mai puternic.

live earth 3

O singura data s-a intamplat asa ceva in timpul concertelor de azi, iar asta din cauza unui satelit care ingheta 🙂

Renuntam la televizor, ne mutam pe internet, insa internetul nu e nelimitat. Sau nu era, pana azi, cand are loc cel mai mare concert din istorie. Daca pana acum toate concertele se desfasurau intr-un media player, limitate la banda, patratind sau blocandu-se, sau fiind limitate la un numar de utilizatori, azi am vazut in browser. In full screen, fara nici o problema, schimband stream-urile intre ele linistit, ba … mai mult, neintrerupte de publicitate. Cum acest concert va fi cam singurul neintrerupt de publicitate, sa ne bucuram de el, insa … sa ne dam seama ca o data cu asta a intrat in casele noastre MSN, dar nu pe televizor, ci pe internet explorer. Si ne-a adus un concert gratis, la calitate superioara si viteza mica de transfer.

Asta e viitorul, nu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply