Lost my party sense?

Sau am imbatranit? Sau sunt obosit cronic?
Cert e ca am fost prea linistit aseara la intalnirea, sau bautura cu bloggeri. Am interactionat putin, am stat mult pe scaun, am dat doua telefoane, am butonat un pic pe net pana cand mi s-a dat peste degete si am baut multa bere.

Discutat cu lumea, am ras, m-am simtit bine, m-am lasat pozat. Poate ca vroiam sa aud mai multe de la Bobby si Andrei, poate ca trebuia sa filtrez mai mult cu Phoebs si Fata cu soarele, sau sa o salut pe Andressa.
In schimb am fost un pic babalac si m-am chinuit sa ii aduc pe Ariel si Gk la intalnire, vorbit cu Netboy si Gramos. Mi-a placut celalat pitic si faptul ca avea cu cine sa se completeze. Am plecat devreme, imbibat cu destula bere, am mancat cate un cartof pe rand de la Buddha si Greger. Am platit, n-am pupat Marie Jeanne ca sa nu-mi iau una peste cap.
Restul … tzaca paca 🙂 Groovey tzar bateria 😉

Greger a remarcat ca a fost prima data cand am plecat eu inaintea celorlalti.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Lost my party sense?

  1. ba nene cristi roman asta e incredibil. cum zice unul de emisiune cu blogeri poc isi da adresa.
    hai ma nene chiar nu ai caracter si tu. iti place sa-ti curga mucul oriunde si oricum?

  2. Se referea la mine… că dacă te-ar fi pupat ar fi luat una peste ceafă de la mine… ceea ce nu este cazul, deşi are câteva antecedente :))

  3. Ciudat te lasi vazut cind pleci de la o distractie???? tocmai u care dispari fara sa te vada nimeni? sau eventual dormi si nimeni nu te vede ca dormi din cauza ochelarilor de soare? 😀

  4. Nu stiu, dar ma simt dator sa scriu acest comentariu la fiecare articol care il gasesc despre acest subiect :(( sper sa nu va fi suparat pe mine, dar a trebuit sa plec si nu iara ci din nou, am fost primul care a plecat cum am patit-o si la blogfest [ prietenii cunosc ] Imi cer mii de scuze ca nu am avut timp sa va salut pe toti inainte de plecare [ cum era frumos si politicos ] dar sper ca la urmatorul event sa stau pana dimineata [ se spune ca cifra cu numarul 3 e mereu cu noroc ] inca o data imi cer scuze si v-am pupat :* PS: Organizarea super, MJ si Greger [ crema distractiei ] sa mai auzim de asa evenimente ! [ mai mare dragul 😀 ]

Leave a Reply

%d bloggers like this: