Lovitura NIMICITOARE a lui Iohannis

Lovitura NIMICITOARE a lui Iohannis

Am ras aseara cand am vazut protestele din orase, dar mai mult am ras si azi dimineata cand au aparut comenzile in presa care incriminau ca aceste proteste au fost comandate si organizate de ACL. Aseara am ras ca la Bucuresti spre exemplu, se protesta pentru Rosia Montana – proiect care este oprit. Nu se protesta insa pentru proiectul minier identic de la Deva. Am impresia ca s-a protestat si pentru gazele de sist la Bucuresti, aseara. Aparent protestul de la Bucuresti trebuia sa fie pentru votul pe care nu l-au putut exprima oamenii din strainatate. Nu-i nici o problema. In final s-a strigat ceva pentru vot si Mindruta insusi a relatat de la fata locului pentru prietenii sai de pe Facebook.  Partea buna e ca ne-a salvat restul tarii: Clujul si Timisoara.

 

Postacii PSD-isti stiu una si buna

Partea cea mai tare a venit astazi, cand PSD-istii au organizat contramanifestatii. Adica au iesit in strada sa … protesteze impotriva celor care protestau aseara, impotriva faptului ca nu s-a putut vota.  Protestul PSD-istilor de la Brasov a fost acesta, urmariti-l cu atentie.

 

Lovitura NIMICITOARE

Pentru orice om normal, titlul asta nu ar trebui sa fie exagerat. Voi credeti ca literele astea scrise cu caps sunt de 2 lei? Nu, va explic imediat de ce. Sa revenim la evenimentele de sambata si duminica. Sambata s-a protestat pentru ca oamenii sa poata vota, pentru ca alegerile sa fie libere. S-a strigat Libertate! Si vrem sa votam! Nicidecum Iohannis presedinte.  Pe de alta parte, PSD-ul a venit sa denigreze chestiile astea, aruncand pe internet – pe adrese sigure, influentabile si la comanda – mesaje ca aceste proteste au fost organizate de ACL pe Facebook.

Anyway, sa revenim la esenta. La protestele de sambata seara, s-a cerut dreptul la vot, s-a cerut libertate, s-a cerut vrem sa votam. Nicidecum altceva. Cum contracarezi asa ceva? Cu Ponta Presedinte? Ce au strigat oamenii de la Brasov? Cu ce? Cu tanti din articolul de ieri care nu stie nimic altceva? Ei bine asta nu o poti contracara. E nimicitoare. E o lupta intre cei care vor libertate si cei care … hm, vor … nimic diferit? Saracie?
Adica Iohannis si-a afirmat simpatia pentru cei din diaspora si pentru cei care vor libertate si vot liber si ca vor sa voteze. A fost primul. A prins ideea si acum merge asa. Bonus, Ponta nu a venit sa zica si el acelasi lucru. Dar si mai mult, Dragnea si Corlatean NU VOR sa infiinteze sectii noi de votare in afara.

Si stiti care e chestia nasoala? Pana acum am avut presedinti asa: Iliescu – baiatul pe care l-ati vazut la televizor de Revolutie. Constantinescu, un profesor universitar care era acolo in loc de Iliescu, pe principiu #nuiliescu. Basescu, un primar al Bucurestiului care a inceput pasajul Basarab si a strans cainii vagabonzi si a demolat chioscurile de la Crangasi. Acum avem sansa sa alegem presedinte un primar de oras, capitala culturala europeana, care arata de 5 ori mai bine decat Bucurestiul. Sau avem sansa sa alegem Ponta Presedinte si Afara, afara cu Tradatorii din tara!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply