Lumea vazuta de sus

Lumea vazuta de sus

Daca stai sa te gandesti cum se vede lumea de sus, raspunsul e simplu: mica.
Daca stai sa analizezi in schimb cat de frumoasa e planeta noastra si cat de maestuos e totul in jur, lucrurile se schimba. Va voi recomanda sa nu credeti pozele. Ci sa veniti sa vedeti cu ochii vostri Alpii, sa vedeti cu ochii vostri oamenii, dotarile, infrastructura si totul. Iar apoi sa va ganditi daca noi am putea face acelasi lucru. Iar daca voi sunteti tineri, ganditi-va ca lumea care vine in Austria la partie, ar putea veni si la noi. Important e sa vrem.

Pana sa vrem, austriecii au norocul sa fie traversati de alpli. Au norcul ca vara sa aiba peisaje superbe, demne de poveste. Iar iarna sa fie exact cum este descrisa in cartile de la gura sobei.

De la 3000 de metri, lumea se vede asa.

Ce altceva sa mai zic in urma acestor poze?

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, ediția a treia, este un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Hotel KehlbachwirtDomeniile Vînju MareHotel Continental Forum OradeaOpel, Neola și Anagrama.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply