Luna de miere la Praga

La inceput a fost promotia, cand cei de la Vola m-au luat pe sus, uite vrem sa facem … crezi ca bloggerii ar fi de acord? Pai da, de ce nu. Si uite ca am intrat in carti. Adica mi-au zis ca mergem la Praga, eu si cu Anca. Dupa care a urmat vestea. Ba … noi ne insuram. Drept urmare o luna de miere mai misto decat o zi la Praga nici nu se putea. Mai ales ca e impreuna cu Arhi, Nevasta, Ecostin si scumpa de Marie Jeanne.

Dupa ce le-am zis colegilor ca voi zbura cu CSA (Czech Airlines), toti mi-au zis: aaa super companie, super zbor, super servicii. Drept urmare sa va asteptati sa fiu foarte critic in descrierea serviciilor, pentru ca niciodata nu am incredere in ceva ce este laudat de catre altii.

Eh si pentru ca e o pseudo luna de miere, vom poza Praga romantica, vom cauta cele mai iubitoare locuri, cele mai frumoase si cele mai misto. Ce facem cu pozele alea? Le punem pe blog. Ce faceti voi daca vedeti pozele alea? Le comentati, le alegeti si povestiti despre ele. Cel mai fericit dintre voi castiga un week-end la Praga, cu totul inclus si platit. Adica mult mai mult decat noi.Cu alte cuvinte:

Potentialul castigator al unui weekend la Praga pentru 2 persoane (transport cu avionul Sambata dimineata si retur Duminica seara + o noapte la hotel). Tot ceea ce trebuie sa faci este sa urmaresti desfasurarea campaniei (pe www.piticu.ro, www.innocente.ro, www.arhiblog.ro, www.nevasta.net, www.lamaie.ro si www.ecostin.com) si apoi sa-ti dai cu parerea despre cine a reusit sa-si indeplineasca misiunea cel mai bine pe http://blog.vola.ro/. In data de 6 Iulie 2009 vom trage la sorti castigatorul weekendului de distractie in Praga dintre cei care au postat comentarii despre campanie pe blogul nostru. Premiul este pus la dispozitie, evident, de catre Czech Airlines.

csa

Va fi misto? Acum nu stiu … in Praga il avem pe Rares (blogger romanesc de succes). Ce e de vazut acolo? Ce vreti sa va aduc din Praga, la contrabanda, deja stiu ca trebuie sa iau o sticla de nu stiu ce bautura complicata (alex da-mi in scris ce si cum).

Heh … waiting for 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: