Ma mut

De-a lungul timpul fiecare dintre noi aduna o groaza de chestii in casa. Ca iti mai iei un televizor, ca iti mai iei un scaun, o masuta sau ca schimbi covorul si ca nu te lasa inima sa il arunci pe cel vechi (cine stie la ce iti mai foloseste) si asa mai departe. In schimb te trezesti ca stai intr-un spatiu mic din care nu iti ajunge nimic. Si te gandesti de fiecare data unde incap atatea sau la ce le-ai folosit vreodata. Iar atunci cand trebuie sa te muti iti dai seama ca nu o poti face singur.

 

Acum cativa ani, dupa ce operatiunea de mutare din chirie in chirie (deci fara carat de mobila) a durat o saptamana intreaga, folosind o masina mica, am zis ca urmatoarea mutare o voi face cu o firma specializata. Asa incat m-am apucat sa adun. Acum a venit momentul sa le car iar. In schimb asta nu e usor. Si nici n-as fi putut crede ca pot aduna atatea.

Si pentru ca traim in Romania, intamplator sau nu, liftul nu merge astazi. Ma astept sa nu mearga nici maine.

Tu cate ti-ai adunat in casa? Crezi ca te-ai putea muta cu lucrurile tale repede?

Ah, garsoniera de inchiriat in Tineretului.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: