Madonna e un star

Tot i-am auzit pe cei care nu conteaza zilele astea plangandu-se ca cine e Madonna? Nu e nimeni ma, pentru voi care plangeti ca Guta a ramas fara carnet nu e nimeni, nu conteaza, pentru ca nici voi nu contati.

Madonna danseaza din 1979, in timp ce ea s-a nascut in 1958. Acum suntem in ce an??? Poate-mi scapa mie ceva. In 1983 isi lanseaza primul album si ajunge instant pe primul loc in topuri. Acolo a ramas si acum.

Acum isi mai au rostul intrebari de genul de ce Madonna e mediatizata, de ce se fac stiri despre ea, de ce apare la televizor, de ce se duce lumea la concerte? Ignorantilor viata trece pe langa voi si voi nu stiti asta. Asta e valabila si pentru cei care se plang de organizarea concertului. Voiati canapele acolo? Voiati cumva ventilatoare cu aer?
Pentru numele lui Dumnezeu, asta e show-ul. De ce crezi ca ar trebui sa vezi altceva? Ai fost la alt concert si s-a intamplat altceva ce nu s-a intamplat aici? Ah da, dincolo n-au fost tigani si n-au fost ignoranti.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: