Madonna, tiganii si Associated Press

Inainte de toate eu sunt curios cine sunt Alison Mutler in Bucharest and William J. Kole in Vienna, colegii ma ajutati?
Dupa care se da articolul asta, aparut pe fluxul de stiri de la mult tritata agentie de stiri, de parca cine stie ce s-ar fi intamplat in Romania.

Acum vin intrebarile catre distinsii jurnalisti mentionati mai sus. Ma voi in ce tara traiti? Traiti in Romania? Ati fost vreodata aici? V-a zgariat vreodata cineva masina? V-a spart cineva vreodata masina … si politia a prins autorii abia dupa un an de zile, asa cum mi s-a intamplat mie?
Atunci ce dracu comentati?

Va credeti voi in stare sa puteti spune ca Madonna a fost huiduita la concert de catre cine? Voi ati fost la concert? Cine era la intrare, langa garduri si pe strazi? Cine vindea seminte si chestii colorate? Va intreb doar. Stiti? Atunci nu … voi sunteti agentie de presa, aveti un nume, auziti chestii la televizor si pe afara si va treziti sa vorbiti. Va documentati? Nu! Aveti nevoie sa va documentati? Nu, pentru ca pe voi va apara un nume, iar faptul ca va numiti Associated Press va permite sa faceti acuzatii gratuite pe care lumea sa le preia ca atare.
Unde ati vazut voi discriminare la concertul Madonnei? Ea a spus ca a auzit ca romanii discrimineaza tiganii. Romanii au vazut tiganii in fata lor, cu mainile pe buzunare pazindu-si telefoanele si portofelele au inceput sa ii huiduie. Atat. Ce a inteles presa din asta a fost o totala tampenie.

Discriminare, aici? Nu, dar astia sunt tiganii!
Madonna, Associated Press pe astia ii aparati voi?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: