Google Londra in flacari

Sau cum titlul n-are nici o legatura cu articolul.

Asa ar fi scris oricine titlul stirii asteia. Informatia e ca la sediul Google din Londra a izbuncnit un incendiu, se pare destul de puternic dupa cum se poate vedea in poza.

google fire

Da, acolo undeva este sediul Google din Londra, iar poza e facuta din interiorul cladirii ziarului the Telegraph. Ziarul publica stirea pe siteul lor, dar specifica sursa in felul urmator:

Witnesses in neighbouring blocks broke news of the fire on Twitter, the micro-blogging website this afternoon.

Mai departe pe twitter, dupa o simpla cautare se pot vedea toate pozele si mesajele trimise de catre oamenii martori la acest eveniment. Si nu sunt putini. Avantajul twitterului e ca pe langa imaginile puse instant si publicate pe net , are un numar limitat de cuvinte ce pot fi scrise intr-o informare de 140 de caractere, cuvinte de cele mai multe ori generale si usor de indexat sau cautat.  Si astfel poate fi urmarita o stire, confirmata instant din zeci / sute de surse in timp real.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: