Mafioții de la primărie

Mafioții de la primărie

Dacă ați fost anul ăsta la mare și cu siguranță ați fost, trebuie să fi trecut prin Constanța să vă minunați de toate bannerele electorale de acolo. Nu am apucat să le fac o poză, pentru că nu ai voie să folosești telefonul la volan. Dar dacă nu ați fost încă să vedeți bannerele electorale, merită. Măcar pentru atât.

Ca să vă dați seama de câtă mafie e la Constanța, în primărie, nu trebuie decât să te uiți pe bannerele electorale de acolo.
Și veți vedea acolo oameni cu fețe de mafioți, care amenință cu răzbunarea, amenință cu puterea legii, amenință cu ”sabia”, cu ce mai vreți voi. Pe scurt, că vin ei și fac legea în Constanța acolo.

Iar asta nu e decât o declarație de război împotriva celuilalt clan mafiot.

Au reușit ăștia să-l dea jos pe Mazăre, tocmai ca să iasă alții în urma lui și ca să se dezvolte astfel, rețelele de grupuri infracționale, pe față și fără nici un menajament.
Constanța e orașul ăla care nu contează pentru nici un primar. Pentru primarii de acolo contează doar Portul Constanța, care este în administrarea primăriei, deci sursă grasă de bani ilegali. Și eventual stațiunea Mamaia, dacă mai e vreun petic de pământ pe acolo de construit și de vândut. În rest nimic. Străzi, iluminat public? Nu e cazul la Constanța.

De asta se amenință candidații la primărie, unii pe alții, în bannerele de pe străzi. Dar mai ales se uită urât către public. Unul nu l-am văzut să zâmească sau ceva. Așa încât dacă ești din Constanța, alege și tu un șef de grupare mafiotă care să conducă Portul Constanța și de unde să pice ceva din contrabandă sau ceva. Că în rest toți primarii ăia de pe panouri sunt extrem de urâți.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply