Magazinele online care se inscriu la Gala Premiilor eCommerce 2013 castiga servicii in valoare de 3.000 euro

Cea de a 8-a editie anuala a Galei Premiilor eCommerce (GPeC) a luat startul pe 26 aprilie cu etapa de inscrieri a magazinelor online in competitie. Taxa de participare este de 250 euro, dar comerciantii au parte de avantaje in valoare de 3.000 euro – servicii care ii vor ajuta sa isi optimizeze site-urile si, mai ales, conversiile.

Considerat de principalii jucatori din online drept “cel mai important eveniment de comert electronic din Romania”, GPeC 2013 a fost lansat pe 26 aprilie, data la care a inceput perioada de inscrieri a magazinelor in competitie.

Pentru ca piticu.ro este blog partener GPeC 2013, cei care se inscriu de pe acest blog in competitie, beneficiaza de beneficiaza de 10% discount din taxa de participare. Si mai mult decat atat, participantii pot beneficia de:

  • Audit specializat in e-commerce, de marca de incredere TRUSTED pentru un an  de zile,  de contul “gold” la ClickTale timp de 1 luna. ClickTale fiind unul din cele mai cunoscute tool-uri de customer experience analytics la nivel mondial.
  • Magazinele online care se inscriu in competitia GPeC pana la data de 23 mai 2013, pot participa gratuit la Conferintele Nationale de E-Commerce din 27 si 28 mai, in limita a 2 persoane/magazin.
  • Pe langa evaluarile facute de juriul specialist, magazinele vor fi analizate si de cateva sute de consumatori obisnuiti pentru a cunoaste feedback-ul potentialilor clienti.
  • Magazinele inscrise la GPeC beneficiaza de discount pentru participarea la Scoala de Vara – singura serie de cursuri intensive de e-commerce, desfasurata timp de 5 zile la munte, alaturi de cei mai buni specialisti din online.

Si multe altele, iar pentru toate detaliile trebuie sa accesati pagina de prezentare.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d