Magnificii nostri muncitori

IMAGE_010Acum o saptamana pe strada mea s-a spart pentru repararea unei conducte de gaze, au venit baietii au facut gaura pe care o vedeti in stanga, au terminat lucrarea si au astupat la loc.

Azi acolo unde au astupat, au betonat si au curatat lucrarea au venit si au spart din nou. De data asta au lasat gaura asa. Ce e distractiv e ca tzeava aia suiera, adica ies gaze. Acuma ma intreb oare cat de misto ar fi sa ma duc eu acolo sa vad de unde ies gazele si sa aprind bricheta?
Credeti ca merita? Sau ca face un foc frumos? Oare atunci se vor sesiza autoritatile?

Da, stiu, nu e nici un pericol sa lasi tzeava de gaze fisurata in aer liber asa cum o vedeti in poza. Categoric nu e nici un pericol, gazele se emana, ele se pierd, nu se intampla nimic grav. Dar daca vine vreun dement ca mine si aprinde gazele? Atunci nu mai e nici un pericol?

Nu, nu ma voi duce sa dau foc acolo pentru ca e o masina parcata fix langa groapa. Insa doar asa ca idee. Daca unii nu isi fac treaba cum trebuie atunci de ce sa nu? 🙂

Pe langa asta, daca cumva va mananca undeva sa mergeti pe Tineretului – Cantemir – Centru in timpul zilei, aveti mare grija la sinucigasii cu utilajele ce intind fire de troleibuz. Adica astia nu pot lucra noaptea, astia nu pot semnaliza lucrarea, astia pur si simplu stau cu utilajul ala pe 4 roti, ridicati la 5 metri deasupra soselei, fara nici o asigurare tragand fire electrice.
Deja nu ma mai intreb de ce nu lucreaza astia noaptea, de ce nu lucreaza astia cand nu e trafic, sau de ce nu isi semnalizeaza astia lucrarile. Pentru ca daca pe sefii lor nu ii intereseaza de ce i-ar interesa pe ei.

Poza facuta cu HTC Touch Pro

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: