Mai e loc de furat?

Romania a ratat tinta de inflatie de anul asta, ceea ce a facut banca nationala sa rectifice rata inflatiei de la 3.9 %  la 5,7%.
In principiu asta nu inseamna nimic rau. Asta inseamna ca se da iar liber la furat. Adica, e bine sa dai faliment cu firma ta, sa primesti ceva despagubiri, sau sa mai scoti nu stiu ce tehnologii expirate de la stat pe care le mai poti vinde la fier vechi.

Ca se vor scumpi iarasi preturile si ca salariile vor ramane aceleasi, nu e nici o problema …  suntem obisnuiti cu asta …  ne asteptam sa se scumpeasca si benzina … si sa vedem cum ramanem cu masinile in parcare. Sau … de ce sa nu … sa strangem cureaua si sa dam in cap la altii.

Nu va suparati, dar sa profitam de fonduri europene, sa ne dezvoltam sau sa muncim noi nu stim si nici nu vrem. Preferam sa ramanem in cacat. Ca deh … asa e mai bine in Romania, sa puta si sa se fure…

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: