Mai putin de 24 de ore…

Mai putin de 24 de ore pana la raportul Romaniei privind aderarea in UE .

Acuma, sa ma scuzati ca mai fac si politica, dar e asta o chestie care macina pe toata lumea, pentru ca toata lumea critica politicienii… si implicit ar trebui sa stie.

Ce e raportul de tara. E un raport de monitorizare. Adica aia de la UE, au venit au vazut, au citit in presa, au vazut la tv, au vazut pe strada … ce si cum se intampla aici. Si la chestia asta au facut raport.
Maine o sa il vedem pe hartie.
Poimaine o sa trebuiasca sa ne punem pe treaba. Pentru ca raportul asta va zice ce am facut noi bine si ce nu am facut bine.  Ce nu am facut bine, cred ca stiu toti despre asta. Numa ca asteapta sa le si zica cineva asta, pentru ca `s lenesi, sau pentru ca vor sa dea vina pe altcineva. ( interesant ar fi daca ar si fi gasit pe cineva caruia sa ii dea vina ).
Daca am facut ceva bine, maine seara va fi party la Universitate :D)  Iarasi din inconstienta si din lene. Adica, de ce sa faca ceva daca e mai bine sa nu faca nimic. :D)

Oricum, semnele indica ca la 1 ianuarie 2007 Romania se va chema altfel, Romania Europeeana. Si de aici sa vezi scandal. Toata lumea vrea, dar, oare, stie ce vrea ? 🙂
Aia din UE nu se maresc ca zic ei ca la noi e mare si soare, si hai sa luati si voi din ce avem noi. Au ei solutiile lor, cauta locuri de varsat gunoi, vor sa plateasca mai putin la ceea ce cumpara de aici si multe altele.

Important ar fi ca si noi sa putem sa profitam de aceasta situatie si sa luam de acolo ceea ce trebuie .. adica banii lor … pe munca noastra … care e asa cum e :D)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: