Peste jumatate dintre romani nu mai vor guvernul Tariceanu

1147652835 sc 1398

Aproape doua treimi dintre alegatori – 64 la suta – se declara nemultumiti de prestatia lui Calin Popescu-Tariceanu ca prim-ministru, conform unui sondaj INSOMAR, realizat in perioada 5 – 9 mai, pe un esantion de 1.216 persoane, cu o marja de eroare de +/- 2,8 la suta.
Cercetarea arata ca 40 la suta dintre intervievati sunt destul de nemultumiti de Tariceanu, iar 24 la suta au spus ca sunt foarte nemultumiti. Doar 2 procente din esantion sunt foarte multumiti de actualul premier si 34 la suta, destul de multumiti.
Gradul de insatisfactie fata de Tariceanu este acelasi cu cel fata de Cabinet in ansamblul sau. Antidotul la prestatia slaba a Executivului este fie schimbarea intregului Cabinet (54 la suta dintre repondenti au aceasta optiune), fie a premierului (24 la suta) sau a unor ministri (19 la suta).
In orice caz, alegerile anticipate nu sunt vazute ca solutia de rezolvare a actualei situatii politice.
(hotnews.ro)

In final o campanie publicitara de succes …. din pacate negativ … dar a avut succes. Asta ca sa fie invidioase firmele de tigari si de alcool …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply