Maine … pauza metrou

Desi Evenimentul Zilei o publica la ora 1PM azi ( e abia 12 jumate fi-v-ar RSS-ul), nimei nu ii acorda prea mare importanta.

Maine, marti, e greva la metrou de la 4 la 6 dimineata.

Asa ca va recomand sa va inarmati cu multa rabdare, putere de tinut respiratia, sa anuntati ca intarziati la munca si sa incercati sa nu blocati tot traficul inainte de ora 7 cu masinile personale. Intre timp o sa fie deosebit.

Ca sa intelegeti, daca greva se termina la 6 si la 6:00 o sa plece primul metrou de la Depoul IMGB, el va ajunge la Universitate la 6:40, iar la capat in Pipera la 7 fara un pic. Asta ochiometric in conditii de trafic liber in subteran.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Maine … pauza metrou

  1. Eh… zic să ne bucurăm pentru că greva de avertisment se desfăşoară între intervalul orar 4.00-6.00 şi nu în orele de vârf. Presimt că în următoarele săptămâni vom avea o grevă generală de cea mai mare frumuseţe la metrou… Atunci probabil că voi lucra de acasă sau voi pleca la ora 5 ca să ajung la 9 😛

    Oricum solicitările sindicaliştilor de la metrou sunt exagerate – o creştere salarială de 40%

    Îi înjurăm???!!

  2. domne, e bine ca se termina inainte de 7 🙂
    ca eu la 8.30 trebuie sa fiu la serviciu . apropo, pune si tu 4 am sau pm , sa stie omul cand se preconizeaza ca se vor intampla chestiile astea.

  3. eu cred ca nu e greva de avertisment, e santaj de avertisment. eu la 6 plec cu metroul, norocul meu ca il iau de la capat dar nu m-ar mira sa nu am loc nici cand va veni gol….si sa vezi ce le umplu eu gura de carne maine la toti metrorecsii

Leave a Reply