Evolva fara net

Cum ma asteptam la un moment dat sa se intample, si cum am avut impresia anul trecut, cand inca eram clientul lor, evolva are probleme. Si asta din cauza ca nu si-a platit facturile de net. Asa zice Varabiescu . Acuma ma astept sa vedem cum or sa se vanda catre RDS, sau cum vor scumpi tarifele, sau cum vor face imprumuturi ca sa isi acopere datoriile.

Hm … nu ca as avea ceva impotriva lor, chiar imi sunt simpatici si ii simpatizez … dar cineva de la vanzari ar trebui sa isi dea cel putin demisia 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Evolva fara net

  1. Ooo, bine ca am aflat si eu intr-un mare final, spre fericirea mea observ ca merge emailul si ftp-ul.. asa ca ma apuc sa fac un backup pe hdd local si sa imi caut un alt host pentru proiecte.. de data asta il platesc ca sa nu ma mai stresez.
    Mersi domnu ‘piticu’ pentru news 😉

  2. eu am abonament la o firma pe nume “SimVlad”, platesc cam 9E pe luna si merge super bine dar acum vor sa bage tva adica 1.19% * 9E = 10.71E si daca este asa ma gandeam sa trec la c-zone, dar nu sunt hotarat si nu stiu incotro.

Leave a Reply