Mall-ul 5 minute

Cred ca asa ar trebui sa se numeasca Euro Mall din Pitesti.
Long story short, un investitor a reusit sa puna mana pe un teren deosebit, situat la confluenta raurilor Arges si Doamnei, in Pitesti, in principalul nod rutier al orasului. Ceea ce e de laudat. Drept urmare, si-a facut mall acolo.
Pana aici toate bune. Partea interesanta apare abia cand intri in mall. Hai sa il numim dragut inauntru, desi afara e un morman de fiare, sau, o fatada de tabla zincata.

Surpriza cea mare, vine cand cobori din taxi, pentru ca nu exista mijloace de transport in comun pana in acel loc si intri in mall. Pustiu… de zici ca cine a gandit vreodata ca ar veni cineva aici. Bine, hai sa nu fiu rautacios, cred ca erau maxim 50 de clienti in tot centrul comercial.

Teoretic pozele vorbesc de la sine, insa, pentru un oras de provincie, un mall care are preturi mai mari decat cele din Bucuresti ce sens are? Si … amplasarea magazinului in imediata vecinatate a soselei de centura ce rezolva? Soseaua e directa si nu are pasarela de pe care sa se coboare la mall.

Adi face pariuri si e curios cand va sari prima masina din autostrada direct in mall.

Eu sunt curios cand va fi prima viitura pe Arges care va inunda si va distruge mall-ul. Nu de alta, dar s-au mai intamplat, iar zona aia e inundabila. Si, mai am o curiozitate, cum sa stai la cafea/suc/bere/mancare pe terasa, pe malul unui rau, intr-un oras, unde e plin de tantari?

Mie-mi place poza 5, magazin de farduri si parfumuri pentru gagici, fara nici un client in interior.

Pozele vorbesc de la sine:

.Image1901 Image1902.Image1903 .Image1904 Image1908. Image1909. Image1910. Image1912. Image1914Image1916 Image1917.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply