Mami, mami, ala a dat in mine

Oamenii care se victimizeaza intotdeauna vor purta rolul de plangaciosi. Asa au fost obisnuiti de mici, sa se duca acasa sa zica:  mami, mami, ala a dat in mine! Uite am facut buba si doare! Ma doare! Ma doare!

Partea proasta e ca o data obisnuit cu astea in tinterete, cand te faci mare nu se schimba nimic. Intotdeauna se va gasi cineva la care sa te duci cu lacrimi in ochi si sa zici la fel ca atunci cand erai mic: mami, mami, uite baiatul ala a zis de mine ca sunt grasa! Si ala te va asculta si se va ridica la baiatul ala si ii va explica dupa conditii: hai ba, n-o mai fa grasa ca imi face capul calendar acasa. Sau: ba, te dau afara, n-o mai fa grasa, cum iti permiti?


Deci cine e dobitocul care a facut asta posibila?

Deci eu sunt dobitocul ala care i-a lasat pe oameni sa voteze.

Deci l-as calca cu masina.

Adica tu, Mircea Badea, m-ai calca pe mine cu masina. Multumesc.

In video-ul de mai sus de la minutul 2:29 la 2:35. Nu conteaza restul contextului. Ce fac? Iau din context? Pai eu nu te injur de maicata, nici de taicato. Te las asa in prostia ta. Si fac asta dintr-un anume respect pentru cineva.

Ca sa inchidem povestea asta o data. Cate voturi vrei? Spune si se rezolva.

editeaza forum

Pentru altii care se vor da cu parerea. Articolul a fost pus de catre un utilizator al forumului. Sondajul a fost pus de catre un utilizator al forumului. Lumea a votat, asa cum se vede in poza. Eu in schimb pot sa editez.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply