Mancare pentru animale de la Emag

Mancare pentru animale de la Emag

In plina criza a cainilor comunitari si pentru ca hranirea acestora ar fi interzisa prin lege (nu stiu exact legea), iata ca eMAG vine in ajutorul oamenilor care vor sa isi hraneasca animalele, astfel incat le ofera posibilitatea de a cumpara hrana de animale acolo. Eu deja m-am orientat pentru hrana de pisici si ma intreb ce as putea cumpara de acolo.

emag-petshop

Si pentru ca am pisica, pe langa lenea de a ma duce si a cauta un petshop pentru a cumpara de acolo, mie mi-e mult mai simplu si convenabil sa cumpar de pe emag. In alta ordine de idei, mancarea de aici e un pic mai ieftina decat mancarea din petshop-uri, pentru ca si acele petshop-uri au adaosuri mari. Diferenta e ca la emag nu sta mancarea de animale in magazin si iti vine acasa direct din depozit.

Asa incat, nu cumperi la varsat mancare pentru pisici sau caini, ci iti iei direct acasa, direct in punga originala. Bun, tocmai imi ramasese pisica fara mancare.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply