BILETE la meciul Romania Ungaria

BILETE la meciul Romania Ungaria

Vineri seara, de la ora 21 avem parte de meci pe National Arena. Joaca Romania cu Ungaria. Sa trecem peste glumele interetnice pe care le tot vedem in ziare si siteurile de sport. Eu ma sperii cand ma uit la stirile din sport, unde vedem ca toata lumea lauda echipa Romaniei, ca mai apoi sa vina si sa spuna ca ai lor si-au dorit mai mult victoria.

De fapt, daca stau sa ma gandesc, oare avem niste comentatori de sport care sa nu fie pertinenti sau lingusitori cand vine vorba de un meci si sa se dezminta apoi? Sau putem sa ne recunoastem si noi o data valoarea si sa pornim de undeva ca sa o crestem? Nu de alta, dar ma uit la saracii jucatori ai Nationalei, antrenati de un om controversat. Si daca jucatorii acestia ajung la Nationala pentru ca sunt cei mai buni din cluburile unde activeaza ei, inseamna ca ar trebui sa avem o echipa exceptionala. Si totusi nu e. Atunci, intrebarea care se pune e ca greseste cine? Antrenorul care nu stie sa sudeze o echipa sau jucatorii care nu stiu sa lucreze cu niste colegi la club si cu alti colegi la echipa Nationala.
046
City Insurance este sponsor al echipei Nationale de fotbal a Romaniei. Si pentru ca cei de la City Insurance pe langa jucatorii echipei Nationale se gandesc si la fanii echipei, va ofera un concurs pe Facebook. Tot ce trebuie sa faceti e sa dati like paginii City Insurance si sa veniti la meci. In perioada 6 – 9 septembrie, veti avea o aplicatie pe pagina lor de Facebook in care veti putea urca pozele facute de voi la acest meci. Cu aceste poze trebuie sa faceti tot ce face Facebook, sa obtineti cat mai multe like-uri, iar cu aceste like-uri intrati in jurizarea pozelor. Si aceasta pentru ca Ovidiu Ioanitoaia, Dani Otil, Capatos si cei de la City Insurance vor alege cea mai buna poza de la acest meci. Iar premiul cel mare va fi de 3.500 de euro. Pe langa aceasta, cele mai votate 22 fotografii sunt premiate la fiecare 9 ore. La fiecare 9 ore se ofera pe baza de voturi:  6 tricouri, 6 mingi si 10 sepci.

Si daca tot am pus titlul cu bilete, va dau 5 bilete la acest meci. 5 bilete duble, astfel incat tu si prietenul / prietena ta sa veniti la meci sa sustineti echipa Nationala si de ce nu, sa participati la concursul in care puteti castiga 3.500 de euro de pe pagina de Facebook City Insurance.

Tot ce trebuie sa faceti este sa comentati la acest articol (share like etc) – am pus intrebari mai sus, cand zic comentarii la comentarii ma refer, nu pick me – si sa imi raspundeti la intrebarea daca e voie sa mancam seminte pe National Arena. Voi alege 5 castigatori si drept urmare ma voi intalni cu 10 oameni pentru a le da biletele la meci si pentru a merge impreuna la meciul Nationalei. Contez pe voi sa comentati acest articol?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply