Marea … iarna

E superba, valuri mari, vant puternic. Nici nu stiu daca are sens sa zic ca nu te auzi la 3 metri distanta, dar e aer bun, briza puternica, nisip inghetat si soare. Acum stau sa scot pozele, o sa pun cateva pe blog.

Pana una alta, sa imi manifest frustrarea fata de aia care depasesc pe autostrada cu 110 la ora, daca apasa putin mai mult pedala le sare consumul de benzina in aer. Sau ca sa nu zic ca mai sunt draguti si aia de depasesc cu 120 la ora, apoi reduc la 90, ca deh … consum. Pentru mine a fost frumos, 140 – 160 consum de 6 la suta, mixt, adica autostrada + constanta + autostrada. Pe drumul de dus am avut 7 la suta. Mai mult de 170 nu i-am dat ca n-am avut unde. Si culmea, am gasit toalete incalzite si cu apa curenta, in schimb doar doua sunt deschise pe autostrada soarelui, respectiv primele doua in sensul spre mare.

N-am prins nici un radar, desi imi doream, insa la -5 grade cu vant puternic cred ca nu sta nici un politist sa opreasca masini, asa ca le ureaza un bun hai sa vedem daca merge.

Bineinteles in Mamaia se mananca bine si foarte ieftin in extrasezon. Am reusit azi sa mananc impreuna cu fiul lui Mazare si cu presedintele consiliului judetean Constanta, Nicusor Constantinescu. Dupa care am filmat niste drifturi in parcare la aquamagic.

Si am reusit si doua chestii super misto, sa ma dau cu masina pe plaja (am facut-o ca dracu dar senzatia e misto rau) si sa ma dau cu masina pe zapada, asta din urma in parcare la Polivalenta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: