Marketing 360

Saptamana viitoare, pe 15 si 16 iunie,  la Crowne Plazza se intampla Marketing 360. Asa cum a fost si anii trecuti, acesta este evenimentul care face marketingul sa se invarta in .ro. Si cum anul trecut am vazut puse in aplicare toate discutiile de la Marketing 360, ma astept ca si anul asta sa vad idei noi, lume noua, multe intrebari, dar si mai multe concluzii.

Evenimentul e structurat pe 2 zile, una pentru companii axate pe probleme specifice si una pentru prezentari si seminarii.

Evensys, organizatorul Marketing360 (http://marketing360.ro), are o oferta speciala pentru cititorii piticu.ro, valabila doar astazi si maine: 5 bilete cu discount (49 de euro + TVA fata de 95 de euro fiecare) daca doritorii folosesc codul piticu_m360. Inscrierile se fac pe e-mail la office [at] evensys [dot] ro (pe principiul primii veniti, primii serviti).

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: