Martisoare in benzinarii

Ieri m-am nimerit pe jos prin oras si am ramas socat de pretul martisoarelor. Am spus atunci ca la 3 lei martisorul nu am atatia bani incat sa cumpar martisoare. Asa ca imi cer scuze. Plus ca, cine stie cand mai ajung si eu in oras la tarabele cu martisoare.

Drept urmare ma intreb de ce nici unul din retalierii de combustibil din Bucuresti (sau tara) nu au avut ideea sa faca rost de cateva martisoare pentru benzinariile lor. Si nu ma refer aici la chinezariile importate din China de pe vapor, unde tweety aia a ajuns alaturi de un snur martisor ci la ceva normal.

In Bucuresti avem cam 1 milion de masini (doar cu numere de Bucuresti), in tara mai multe. Daca ne uitam la cat costa benzina, ne gandim cam cat de des se duc astia in benzinarii, mai ales daca ajung acolo pe langa benzina de 500 de mii, mai cumpara si alte porcarii gen tigari, cola, apa, chestii inutile si ineficiente. Asa ca ar cumpara cu siguranta si un martisor.

Plus ca pe 1 dimineata, inainte de a se duce la munca ar putea opri direct la benzinarie sa cumpere martisoare. Eu as fi unul dintre ei. Si daca ii tot prinzi acolo poti sa ceri un 5 lei sau 10 pe ceva handmade.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: