Matinalii 21 sunt Gaga

Matinalii 21 sunt Gaga

Acum m-am intors din Bulgaria, de la concertul Lady Gaga. Pregatiti-va ca urmeaza multe poze si videouri. De fapt, voi vorbi despre cum a fost la Sofia si maine la ora 17, in direct, la Realitatea TV  *(asta daca nu mai apare vreo tampenie pe politic).

Oricum, din motive inca necunoscute mie, dar sper sa le rezolv,  nu mai am internet pe mobil. Si imediat ce am intrat in tara, am fost asaltat de mesaje care ma alertau dramatic: Sa vezi ce au facut astia cu masina ta. Eu imi lasasem masina in fata la Radio21, ca la Sofia am fost cu autocarele speciale de VIP Party. Iar  la intoarcere …

Asa arata masina mea.

Probabil baietii s-au gandit ca am ras prea mult pe autocar, in curbe si s-au gandit sa rada si ei. Sau au zis ca ne-am simtit prea bine la Sofia (ce-i drept am ajuns pe la vreo 2 noaptea si ceva acasa, iar la Sofia e frig noaptea) si au zis sa continue distractia. Si cum ei au ajuns inaintea mea la Bucuresti, iata rezultatul.

Dinculescu si DJ Andi sunt vinovatii pentru ca am curatat eu masina 10 minute dupa aceea. Partea buna e ca inauntru era racooare.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: