Mazare si-a luat-o in freza … finally

In final Radu Mazare, primarul Constantei … si-a luat-0 in freza … 🙂

Hotelul primarului constantei si al presedintelui consiliului judetean constanta a fost devastat azi noapte de catre … o banda contra lor …:)

Acuze foarte grave … si relativ adevarate … si de altfel cunoscute de toata lumea au fost facute astazi, la Realitatea TV,  de catre una din jurnalistele din Constanta.

Ceea ce e drept e ca,  hotelul celor de mai sus, a fost devastat azi noapte … iar politia nu a intervenit. Iar, pe langa aceasta, nimeni nu a depus nici o plangere impotriva acestora.

Ceea ce inseamna ca Mazare a pierdut, un duel, si chiar daca apeleaza la Andrei Gheorghe si la Realitatea Tv pentru a isi spala imaginea si pentru a isi reveni, nu isi va putea recapata reputatia asa usor.

Ceea ce ne ramane in urma acestui eveniment, e ca, Mazare a fost batut, in Mamaia sunt gasti care vin si sparg si bat, Andrei Gheorghe incearca sa isi spele reputatia orasului, iar cine ar trebui sa fie vinovat si arestat pentru aceasta nu este … pentru simplul motiv ca …  ” politia este in cardashie cu ei” …. 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: