Meciuri LIVE pe net

Antena1 se plange ca i se fura emisia si ca toata lumea se uita ilegal la postul asta de televiziune. Mi se pare si normal, daca au amenintat astral-ul ca vor cere bani pentru preluarea antenei1, poftim reactie.

Pana aici e bine. Antena1 face scandal, anumite stituri baga de seama, multumesc www.gecotv.ro . Si atat. Restul stiu foarte bine ca un meci de fotbal vinde si poate vinde publicitate online neasteptat de bine in comparatie cu orice altceva. Antena1 nu stie asta, drept urmare ei se plang ca n-au rating, ca n-au vanzari de publicitate si ca n-au telespectatori.

Pusca mea si faceti ceva in acest sens? Se ofera o alternativa? Nu. Deci, in loc sa va luptati voi cu morile de vant si cu IP-uri, mai bine va ganditi, anuntati,  faceti ceva ca sa ii multumiti si pe cei ca mine care acum stau pe balcon, cu laptopul in brate si nu vor sa intre in camera ca acolo nu se fumeaza. Dar eu vreau sa vad meciul, drept urmare? Imi iau tv tunner pe USB, trag cablul tv pana la mine si ma uit la meci nu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: