Mergem la Guns, cine vine cu noi?

Va  mai amintiti tricourile care faceau legea prin anii ’90? Cele cu Guns, negre, cu pistoale si trandafiri. Cati mai aveti tricouri din astea? Va amintiti ca atunci nu trebuiau sa existe doua tricouri la fel in acelasi grup de prieteni sau grup de roackeri, ca fiecare trebuia sa aiba alt tricou cu Guns atunci cand ieseau in oras?

Am auzit vorbe zilele astea ca e ciudat sa mergi acum la un concert Guns, acum cand esti om in toata firea, atat timp cat ai crescut impreuna cu ei. E ciudat pe naiba, e super tare. Drept urmare eu merg la concert, amintindu-mi exact de tricourile cu Guns din anii ’90, de banderolele de maini si de plete lungi.

Veniti cu mine la concert? Daca da … comentati aici, am trei bilete de la Vodafone si un CD Box – editie limitata. Vreau sa stiu ce piese va mai aduceti aminte din repertoriul Guns, ce versuri mai stiti din piesele astea, ce ati putea canta la concert.  Cel mai misto raspuns sau cine-mi arata ca inca mai are tricoul cu Guns de atunci primeste si CD Box-ul editie limitata.

Si astea pana maine la ora 13. Daca nu castigati, pe contul de facebook de la Vodafone dar si pe twitter mai apar oportuntati de a ajunge la concert.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.
%d bloggers like this: