Metroul nou

Am mers ieri cu metroul nou. Adica ultimul metrou adus de primaria municipiului spre uzul nostru. Si cu un mare noroc am si nimerit in el.
Updates in versiunea asta: Are afisaj electronic in interior unde iti arata la ce statie urmeaza si legaturile cu RATB din zona. Vocea gagicii e editata digital si suna mai bine ( aduce a spre 89 ), spre disperarea tzaranoilor si a fufelor de prin metrou. Au aparut prizatoare de mana noi, si cate o bara in plus intre doua usi. Acuma sa te tii de streap-tease.

Partea buna la metroul asta e ca momentan nu se aude asa tare zgomotul din afara, ca aerul conditionat functioneaza ireprosabil si nici nu te zgaltaie intre statii. In schimb, ti se cere parerea pe o adresa de mail, de catre firma care a creeat design-ul. Draga Raluca, de curiozitate, cate mailuri ai primit?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Metroul nou

  1. de curiozitate sunt pe linia m1 [dristor-republica], ca de vreun an tot se lauda ca le baga si aici, iar de vreo luna circula pe ruta gara de n-republic. eu n-am vazut nimic, poate sunt eu prea ignorant 🙂

  2. @TLD ala nou care a venit pentru linia1, nu circula acolo. Trebuie niste upgrade-uri la linie 🙂

    Nancy cred ca am fost in acelsai metoru 😛

  3. ah … si citeste si tu … M1 e industriilor republica … numa ca circula numa pana la eroilor, din conditii de linii de metoru. … distror – republica e magistrala 3

Leave a Reply

%d bloggers like this: