Mic.Ro in faliment?

Am fost sceptic inca de la lansarea lantului de magazine si a francizei Mic.Ro. Am zis ca ok, va merge, azi, maine, poimaine, dar e prea mult si pana la final vor trebui acoperite niste cheltuieli cu ceva. Care cheltuieli sunt categoric mult prea mari pe ce venituri isi acopera magazinele astea. Si daca e sa ne gandim la cate retururi se intampla din magazinele Mic.Ro, atunci eu ma intreb pe buna dreptate cum mai sunt deschise magazinele? De fapt cine cumpara de acolo?

Si pana la urma sunt vreo mie si cateva sute de magazine Mic.Ro. Au aparut acum cativa ani si cred ca se pot numara pe degete magazinele care chiar au profit sau vanzari bune. Drept urmare nici nu ma mira protestele astea. In schimb ma intristeaza ca tot nu vrem sa facem afaceri asa cum trebuie si aruncam cu banii pe geam. Magazinele astea Mic.Ro au avut vreun plan sau doar declaratii de presa in money.ro?

 

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: