Micutzu vrea sa-l invete pe Christian D ce e aia muzica

Nu-i asa ca va place cancanul? Toata ziua stati sa cautati ce si cum a mai facut nu stiu ce vedeta? Ca va treziti ca vizitati pentru ca vreti siteurile de cancan, ca va intereseaza sa vedeti care sunt sanii nu stiu cui, ca ce a facut Lorete (cum se scrie numele asta?) si asa mai departe?
Atunci trebuie sa-l stiti pe Micutzu. E baiatul ala cu teorema lui Lagrange. Cum nu stiti care e teorema lui Lagrange? Fie un interval H si o functie definita f pe H cu valori reale … si de aici stiti. Ei bine Micutzu a fost deranjat la un gratar de astia de la Narcotic Sound & Christian D. Asa ca a vrut sa le arate o lectie.

Acum alegeti. Si daca ma uit la Micutzu, sa traiti sefu, Bergenbier Nefiltrata din Grau, imediat, se face. Fie un interval H si o functie ….
Dar daca ma uit la Narcotic Sound parca mai vine de acasa: fineturi, chestii, socoteli. Si drept sa spun mie nu-mi place berea nefiltrata. Nu o inghit cu aceeasi placere cu cat intra fresh-ul asta. Si culmea, nu numai eu am fost placut impresionat de gustul fresh, ci si Anca. Si am ajuns sa ne batem pe bere. Of, deci tot la Micutzu trebuie sa ma intorc. Era sa scriu mai devreme Mikutzu care e la fel de mic ca celalat Micutzu. Apropo Mikutzule, tie ce iti place?
Dar voua? Ce bere preferati?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: