Miting pro-Basescu duminica in Piata Constitutiei

Primăria Capitalei a aprobat, azi , desfăşurarea unei manifestaţii pro-Băsescu în Piaţa Constituţiei, care va avea loc duminică şi la care şi-au anunţat participarea 10.000 de persoane.

Manifestaţia pro-Băsescu este organizată de Fundaţia pentru Înfrumuseţarea Capitalei şi Asociaţia pentru Siguranţa Cetăţenilor. Cele două organizaţii nonguvernamentale au depus vineri dimineaţă solicitarea pentru organizarea manifestaţiei, cererea lor fiind aprobată de municipalitate în cursul după-amiezii.

Manifestaţia pro-Băsescu va avea loc duminică, între orele 17.00-22.00, la aceasta anunţându-şi participarea 10.000 de persoane.

(Mediafax)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

20 thoughts on “Miting pro-Basescu duminica in Piata Constitutiei

  1. Rady, lamureste-ma si pe mine. Cand a spus CC ca Basescu a incalcat Constitutia dar nu atat de grav cat sa fie suspendat? Preferabil vreau un text oficial, macar citat. Nu vreau vreun editorial scris in jurnalul national, adevarul, gandul.

  2. Fara actiunea noastra, a celor care suntem constienti de gravitatea situatiei, de posibilitatea reintoarcerii PSD cu Vacaroi, Bombonei si Ilici, vor putea sa ne incalece din nou, sa refaca justitia obedienta si relatiile comunisto-securisto-mafiote.
    Sa iesim in strada sa ne strigam indignarea impotriva actiunilor nelegitime ale unor politicieni corupti.
    Sa cerem vot uninominal si imbunatatirea constitutiei. Sa-l sustinem pe Base atita timp cit si el doreste aceasta.

  3. Scuze… cum şi-au anunţat participarea cei 10.000?

    A fost telepatic sau ăsta a fost fix numărul pe care PD a zis că-l strânge din toată ţara şi-l bagă în autobuze?

  4. Am fost in Piata Constitutiei, cu o prietena si un coleg de serviciu. Nu sunt membra PD si nici nu m-a platit nimeni sa fac asta. Erau oameni normali, pe care i-am auzit spunand “uite-l si pe ala de la noi din bloc, de la scara B, care sta la parter”… A te uita la spactacolul politic cu scarba, nu e o solutie. A spune ca e bine sa emigrezi daca esti un indivit cult, educat si cu perspective, e de-a dreptul josnic. De ce? Pentru ca in cultura ta ai uitat de natiune, de specific, de matca… si nu de alta, dar tu emigrezi, insa parintii tai raman aici. Cine se simte prea destept si bun pentru tara asta, chiar e bine sa plece. Fugarii nu sunt o solutie, lasii… nici atat!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: